LifeStyle Creative Business AB
Start
LifeStyle Creative Business AB och MTN Care AB (tidigare MedTec Nordic AB)
LifeStyle Assistans
LifeStyle Hemservice
Garageshopen
Marknadskonsult
Hälsovård och produkter
Sök
Kontakt
MTN Care AB - din marknadskonsult

Under devisen ”teknik i praktiken - för medtech och caretech” genomför MTN uppdragen på tidtabell med kreativitet, precision och tydlighet som riktmärken. Vi arbetar också med inriktning mot välfärdsföretag inom vård och omsorg. Inom det vi benämner caretech finns en rad företag som utvecklar tekniska lösningar för vård och omsorg i hemmiljö eller för kommunala verksamheter.

Access till marknaden

Uppdragen omfattar till exempel marknadskunskap, nätverksstrukturer, etableringssupport eller lanseringsstöd för nya produkter, behandlingsmetoder och tjänster. Marknadsaccess är inte alltid enkelt. Vi hjälper kunden med svar på frågor som; vem äger problemet, vem betalar, vem är kund.

Texter
Texter som används i marknadsföring måste vara korrekta också utifrån ett medicinskt- eller omsorgsperspektiv. Vi kan bearbeta befintliga texter eller skriva nya på svenska eller engelska.

Möten
Planläggning och genomförande av större utbildningsarrangemang såsom vetenskapliga symposier och andra viktiga möten är en annan specialitet för MTN Care AB.

Upphandlingar, lagar och förordningar
Ställer ofta till med huvudbry. Vi kan hjälpa till med analys och information. Exempel är tillämpning av LSS, LASS och SoL.

Kunder
Kunderna är företag, myndigheter och organisationer som är eller förväntas bli verksamma inom den nordiska hälso- & sjukvården eller inom hela caretech-området. Exempel på detta är medicinteknik- & läkemedelsföretag samt välfärdsföretag som utvecklar teknik och tjänster inom t ex hemtjänst, hemsjukvård och personlig assistans.


Vänliga hälsningar
Håkan Freijd, VD/Senior Advisor
Leg. sjuksköterska«åter

Uppdaterat av Håkan Freijd, 2017-09-27
Utskriftsvänlig sida
· LifeStyle Creative Business AB · Tel: +46 70 7576433 ·
Provided by Webforum